Nie wiem czy jest się czym chwalić

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • MiKruS
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 7976

1. Purchawa
    2. Purchawka
    3. Rav58
    4. trytek11
    5. Golfista
    6. Piotr_Z
    7. hankasz7
    8. Peterek
    9. Saszka
    10. szkoda
    11. Orełek
    12. plutekb
    13. KetInSzu ;D
    14. Kowal 2002
    15. MisiekWAW
    16. MiKruS
    17. Emil
    18. Iron
    19. Westwi78
    20. hudini
    21. Maya82
    22. czader
    23. tsowa
    24. kajtiii
    25. howard7
    26. paprot
    27. lonerr
    28. daneczek76 + żona jesli można.
    29. fernando
    30. lukaswoj
    31. vendetta
    32. wizzo
    33. GRUBEER
    34. piterwariat
    35. mariobros
    36. zpluta
    37. robkazus
    38. sadmar
    39. jark7
    40. lenar
    41. JPS1972
    42. JA NUSZ
    43. zurcio
    44. carlosfx
    45. andru
    46. oolsztyniak
    47. jogi babu
    48. myk1973
    49. Skibiok
    50. krzynol
    51. G60Garret
    52.marcinender25
    53. WIELKIBONGO
    54. radekb
    55. sq6jns
    56. b82
    57. Sagol
    58. krecik
    59. alanolki (pozwoliłem sobie dopisać poprzednika)
    60. PCet
    61. marlena-25
    62. janosik
    63. januszdg
    64. snake
    65. g_rego_r
    66. Kapuhy
    67. jelinskiartur
    68. sosna1
    69. mad_A
    70. paf
    71. adeks
    72. StysieK
    73. hmmoctavia
    74. Adamu
    75. skodovkaand
    76. mondii
    77. rrysio
    78. maku-2004
    79. Hawranek
    80. regis
    81. Misiek
    82. dudik1
    83. raadek_71
    84. Sptom
    85. mane
    86. franca
    87. KrisMil
    88. Nagash
    89. piotras74
    90. Radis
    91. poc
    92. bernardo
    93. oksana
    94. dede_adam
    95. grypa
    96. option
    97. QBA-78
    98. Samiec
    99. Piet-Tia

ktoś ma szansę na równą stówkę
    TDI 205PS
  • MiKruS
    RS
    S_OCP Member
    • 2004
    • 7976

Skoda chwali się tym, ze od kilku lat sponsoruje Tour de France.
    Nie wiem czy jest to powód do dumy, bo kolarstwo to chyba najbardziej brudny sport na świecie, a samo Tour de France stało się już niemal synonimem oszustwa, przekrętu, korupcji i chwytów poniżej pasa.

Ciężko winić samych sportowców, bo oni są trybikiem w maszynie, ale bez winy nie pozostają.
    Natomiast nadmierna presja kasy i sponsorów to jest główna przyczyna wszelkiej patologi w sporcie.
    Mam tylko nadzieje, ze Skoda nie jest akurat takim brudnym sponsorem, choć niesmak i tak pozostaje.

A oto nowy model, a raczej odmiana Roomstera, którą Skoda wypuszcza z tej okazji :?

Widzę, że fotele i kierownica jest chyba z Octavii RS.

Nowy model akcyjny ©koda Roomster Biker

Najnowszy model akcyjny ©koda Roomster Biker w szczególny sposób nawiązuje do sportowej tradycji ©kody - jej zaangażowania w kolarstwo i wieloletniej roli koncernu jako sponsora wyścigu Tour de France. ©kodę Roomster z serii limitowanej Biker można kupić już za 56 200 zł.

Od 2004 roku ©koda Auto jest oficjalnym partnerem słynnego wyścigu oraz członkiem prestiżowego klubu Tour De France. W październiku zeszłego roku przedłużyła swoją umowę partnerską o kolejne 4 lata. Jako jeden ze sponsorów wyścigu ©koda będzie dostarczać na potrzeby zawodów potężna flotę samochodową złożoną z modeli Fabia, Octavia, Superb oraz Roomster aż do 2011 roku.

Tegoroczny Tour de France startuje w sobotę 5 lipca w mieście Brest, a zakończy się w Paryżu 27 lipca. Dziewięćdziesiąta piąta edycja wyścigu będzie obejmowała 21 etapów na łącznym dystansie 3 500 kilometrów.

W nawiązaniu do wspomnianej sportowej tradycji ©kody powstała wyjątkowa wersja modelu ©koda Roomster, oferowana w serii limitowanej pod nazwą Roomster Biker. Najnowszy model zachwyca wieloma oryginalnymi elementami, charakterystycznymi wyłącznie dla swojej wersji: Sportowymi fotelami z tapicerką "Biker" ozdobionymi elementami w kolorze żółtym i motywem graficznym "Biker", dywanikami podłogowymi z obszyciem w kolorze żółtym i motywem graficznym "Biker", osłoną dźwigni zmiany biegów i hamulca ręcznego wzbogaconą elementami wykończenia w kolorze żółtym oraz trójramienną sportową kierownicą w pakiecie skórzanym i aluminiowym emblematem graficznym "Biker". Te unikalne detale sprawiają, że ©koda Roomster Biker w szczególny sposób wyróżnia się wśród innych samochodów.

Już wyposażenie podstawowe tego modelu prezentuje się bardzo komfortowo - półautomatyczna klimatyzacja Climatic z funkcją chłodzenia schowka, zdalnie sterowany centralny zamek z systemem zabezpieczającym SAFE, przednie i boczne poduszki powietrzne dla kierowcy i pasażera, systemy bezpieczeństwa ABS, MSR i Dual Rate, elektrycznie sterowane szyby przednie, elektrycznie sterowane i podgrzewane lusterka zewnętrzne, przyciemniane szyby i wiele innych dodatków. Charakterystycznym elementem modelu Roomster Biker jest rozszerzony pakiet schowków, który zawiera: schowki pod fotelami przednimi, ramki na nadkolach w bagażniku, schowki w drzwiach tylnych, elastyczną listwę mocującą w bagażniku oraz schowek na okulary. Przednie listwy progowe ozdobiono metalowymi wstawkami z logo "Roomster". Dodatkowo można doposażyć samochód w opcje, które szczególnie spodobają się klientom lubiącym spędzać aktywnie czas: uchwyt do przewożenia rowerów w bagażniku, srebrzyste relingi i dach panoramiczny. W gamie jednostek napędowych klienci mają do wyboru dwa silniki benzynowe: 1.4 63kW, 1.6 16V 77kW i dwa wysokoprężne: 1.4 TDI 59kW i 1.9 TDI 77kW.
    TDI 205PS

Komentarz

Pracuję...